اگر پیش از این با بازاریابی پیامکی آشنا شده اید ، در این جا چند نکته و پیشنهاد برای افزایش موفقیت شما آوردهایم:
1.یک تیم بازاریابی پیامکی بسازید
بازاریابی پیامکی یک کار من در آوردی نیست .شما به افراد حرفه ای متنوعی به منظور به کار بردن بالاترین استراتژی نیاز خواهید داشت.
یک یا چند نفر از افراد تان ممکن است چندین وظیفه را به عهده بگیرند اما شما به یک متخصص برنامه بازاریابی پیامکی،یک متخصص خرده فروشی ، طراح خلاق دیجیتالی ، متخصص شبکه های اجتماعی، یک متخصص تبلیغات ،یک تحلیلگر نرخ بازگشت سرمایه(ROI) و تخفیف و نیاز پیدا خواهید کرد.
این موارد نیاز به سازماندهی شدن دارند، و هنگامی که فرصت ارسال اس ام اس محدود تر می شود، تیم بازاریابی باید تنگاتنگ تر کار کنند و ارتباط مکرر درباره برنامه ها، استراتژی ها و پیاده سازی ها داشته باشند.
هرچه تیم پیامکی شما کامل تر باشد، منفعت بیشتری از استراتژی های بازاریابی کسب می کنید.
2. مشتری ات را بشناس
از نرم افزار Customer Relationship Management) CRM) استفاده کنید. سی آر ام برنامه ای که میتواند به خوبی میزان موفقیت پیامک های شما را بالا ببرد. همچنین برای ارسال پیامک درست به مشتری درست، باید موقعیتهای مکانی و همچنین تاریخچه خرید هر مشتری را داشته باشید.
3. پیامک واضح بنویسید
مستقیم بروید سر اصل مطلب: شما تعداد کاراکتر محدودی برای موضوع خود دارید. اگر می توانید مختصر نویسی کنید و با کمترین میزان کاراکتر ممکن انجامش دهید. همچنین از شفافیت پیام خود اطمینان حاصل کنید و به زبان فارسی ساده بنویسید.
از پیام های نامحدود استفاده نکنید. یک مثال از پیام نامحدود این است که مشتریان را به حراجی تان دعوت کنید اما تعیین نکنید که این حراجی کی به پایان می رسد. در این صورت مشتریان روحشان هم خبر ندارد که تا پایان روز مهلت دارند یا تا پایان ماه. با مشخص کردن تاریخ دقیق اتمام حراجی یا قرار دادن یک تاریخ انقضا روی کوپن، احتمال خرید مشتریان بالا می رود چون شما به آنها اطلاعات کافی و انگیزه داده اید.
4.از دکمه دعوت به اقدام (call to action) استفاده کنید
دکمه دعوت به اقدام، یک فراخوان به اشکال متفاوت است که کاربر را به کلیک کردن ترغیب و به سادگی به سمت هدف مورد نظر هدایت می کند. مانند دکمه ثبت نام کنید، اشتراک رایگان،عضو شوید و…
دعوت به عمل تعامل مشتریان را با پیام های بازاریابی پیامکی شما افزایش می دهد. این دقیقا همان چیزیست که از مشتریان انتظار دارید: تا درگیر شوند، تا ارزش پیامی که ارسال می کنید را بدانند، تا آن را بخوانند، در تعامل با آن باشند، تا سفارش دهند.
در اینجا چند مثال از پیامک های دعوت به عمل آورده شده:
- “این پیام را نشان دهید.” از مشتریان بخواهید تا این پیام را به منظور در یافت تخفیف نشان دهند. راهی واضح و موثر است تا آنها را به در تعامل بودن با تبلیغ خود وادار کنید. برای مثال: “این پیام را نشان دهید تا 50% تخفیف برای شام امشبت دریافت کنی.”
- “اینجا کلیک کنید.” گاهی شما فضای کافی برای تمامی اطلاعاتی که مشتری نیاز دارد در اختیار ندارید. ممکن است میزبانی یک رویداد را بر عهده داشته باشید، و بخواهید یک لینک در نقشه یا یک ویدئو درباره آن رویداد اضافه کنید. یا لینک وبسایت خود را که در آن اطلاعات بیشتری قرار داده اید بفرستید. در آن صورت یک گزینه”کلیک کنید”لینک اطلاعات ضروری را فراهم می کند.
- “پیامک کنید تا برنده شوید. ” بسیاری از مشتریان ممکن است علاقمند به داشتن شانسی برای برنده شدن جوایز یا دریافت هدیه ای از طرف کمپانی شما باشند. در خواست ارسال پیام از آنها به منظور ورود به مسابقه به افزایش تعامل مشتریان کمک می کند. اگر تخفیفاتی ندارید یا میزبان یک رویداد نیستید، “پیامک کنید تا برنده شوید “راهی موثر است تا حضور خود را دوباره به مشتریان یادآوری کنید و به افزایش ترافیک و فروش ادامه دهید.
- “نظرات خود را با ما در میان بگذارید.” مشتریان را با رای گیری موبایلی مشغول کنید تا به عملکرد کمپانی خود از لحاظ ارائه خدمات، کیفیت محصولات ، قیمت ها و غیره پی ببرید.
- “همین الان خریداری کنید.” این یک دکمه فراخوان برای پیام های هدفمند است. اگر می دانید که یک مشتری به طور مکرر یک محصول خاص را خریداری می کند، میتوانید پیامی برای تبلیغ آن محصول با لینک “همین الان خریداری کنید”بفرستید تا امکان خرید را برای آن شخص آسان تر کنید.
5. زمانبندی ات را درست انجام بده
اس ام اس یعنی فوریت! به طور میانگین 3 دقیقه طول می کشد تا شخصی یک پیام را باز کند.
پاسخ های مشتریان به فروش، تبلیغات و رویداد هایی که به واسطه اس ام اس به دست آنها رسیده وقتی بیشترین اثر را دارد که در آن ها انگیزه ناگهانی ایجاد کند. هنگامی که شما یک افتتاحیه فروشگاه در جمعه شب دارید، یک پیامک در بعد از ظهر جمعه ارسال کنید. اگر یک تبلیغ شام در رستوران خود دارید، در آخر ساعت کاری روز آن را ارسال کنید،نه در اول صبح.
مراقب باشید که با ارسال پیامک ها در اول صبح و آخر شب خود را در خطر نیندازید. ساعات قابل قبول برای ارسال بین 8 صبح تا 9 شب می باشد.
به واسطه پیدا کردن بهترین زمان ممکن برای ارسال یک اس ام اس، بر اساس اثر متقابلی که در گذشته مشتری شما داشته است زمان بندی خود را یک قدم جلو تر ببرید. این هدفگذاری فراتر از موقعیت مکانی و آمارگیری مشتریان است و با شخصی سازی زمان بندی ها نتایج بازاریابی شما را بهبود پیدا می کند.
6. گزینه به ما بپیوندید را ایجاد کنید
بهترین راه برای وادار کردن مشتریان به انتخاب شما و تصمیم ورود به کسب و کار شما این است که در هر رسانه ارتباطی ای این گزینه موجود باشد.
- شبکه اجتماعی. یک شماره تلفن در صفحات خود اضافه کنید و همچنین یک گزینه “به ما بپیوندید” یا “همین الان وارد شوید” ایجاد کنید تا در سامانه پیامکی شما عضو شوند.
- وبسایت. مطمئن شوید این گزینه در وبسایت شما کاملا برجسته است.
- خبرنامه. در خبرنامه های خود این گزینه را نمایان کنید.
- محل فروش.مطمئن شوید کارمندان این سوال را از مشتریان می پرسند که آیا مایلند در سامانه پیامکی شما عضو شوند یا خیر.
- نامه پستی. هنگامی که کوپن ها و یا نامه های تبلیغاتی را از طریق پست ارسال می کنید، مطمئن شوید راهنمایی های عضویت در سامانه پیامکی شما در آن چاپ شده باشد.
- اس ام اس. شما همچنین می توانید یک پیام کوتاه با این مضمون که ایا می خواهند به سامانه پیامکی شما بپیوندند ارسال نمایید برای مثال :” با ارسال عدد 1 به این شماره به پیامک های تخفیفاتی(نام کمپانی شما) در هر ماه، دسترسی پیدا کنید.”
6.روی بهترین مشتریان خود تمرکز کنید
بهترین مشتریان شما وفادارند، به طور مستمر از شما خرید می کنند، به شما بازخورد می دهند، و برند شما را به خانواده و دوستان خود معرفی می کنند. یک استراتژی هوشمندانه ،شناسایی این دایره مشتریان شما(افراد تاثیر گذار) و اختصاص زمان و ابتکار بیشتر برای آنهاست. آنها برند شما را می شناسند و عاشق آن هستند، بنابراین از دانش انها به نفع خود استفاده کنید، و برای آنها سوالات نظرسنجی عمقی تری نسبت به آنچه برای تمامی مشتریان میفرستید، ارسال کنید. همچنین آنها مشتریان سفارشی کمپانی شما هستند پس سفارشی با آنها رفتار کنید. به فداکاری آنها با پیشنهاد های ویژه و منافع بیشتر پاداش دهید.
مهم نیست چه نوع کسب و کاری در اختیار دارید، شما همیشه می توانید منافع سامانه پیامکی را با اختصاص وقتی برای پیام های خلاقانه و موثر، بررسی آمارگیری مشتریان خود، ایجاد یک تیم ثابت بازاریابی پیامکی و همچنین تبلیغ سامانه پیامکی در رسانه های کمپانی خود به بیشترین میزان خود برسانید.